Sport och smärta!

En dag i sportens tecken!Skidskytte, damerna kom tvåa i stafetten✌🏻

Fotboll och sprint, Svensk seger och en tredjeplats för damerna och en tredjeplats för herrarna✌🏻 Arsenal fick 1-1 med en man utvisad….

HV-Skellefteå!

Å senare ikväll är det Tottenham-Liverpool 🙈

I förmiddags gjorde jag en lite dum grej, jag tryckte ifrån med vänster arm när jag skulle resa mig från soffan, satan i gatan vad ont det gjorde i axeln!!! Den har inte återhämtat sig om jag säger så… Kyla på…

Å extra smärtlindring… Så kan det gå när man riktigt vet var gränsen går än… Jag är fruktansvärt svag i hela axeln/armen och det kommer ta sin tid innan jag får tillbaka styrkan då det i första hand är rörligheten som är det viktigaste!

Hoppas ni har en fin lördag❤️ Ta hand om er och varandra!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s