MÅL!

Det finns ju en hel del saker jag inte kunnat göra på ett tag och jag kan säga att en av de sakerna som jag verkligen vill göra detta året är att åka skidor i fjällen eller alperna.. Jag blir så sjukt sugen på skidåkning när jag ser bilder på insta!Ja men det är mitt stora mål i år, men det är ju ett tag kvar, det går inte denna vintern, kanske över nyår 20/21…

Kortsiktigare mål är att rehaben går bra, att jag får tillbaka en så bra rörelse som det bara går, komma igång med träningen igen på riktigt, bättra på kondisen och träna upp HELA kroppen för att må bra! Å så det lite mer fåfängda målet, att få bort 3-4 kilon!!!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s