Serietips!!

Blir ju hemma ett tag så jag önskar tips på bra serier på viaplay eller Netflix!

Har börjat kika på Heder som jag skrev innan… Jösses va bra den är!! Fyra avsnitt avklarade…..

Väldigt bra skådisar som är med!

Har fått komplettera med den starka smärtstillande nu i eftermiddag, i morgon ska jag ringa till VC för jag behöver utskrivet mer av tabletterna som är korttidsverkande, läkaren på Lundby skrev ut en annan sort som jag helst inte ska ta, det blev en missuppfattning…. Om nån vecka hoppas jag att jag är såpass så att jag kan börja nedtrappningen!!

Är ni redo för att börja jobba igen efter en lång ledighet?!

Fridens….

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s