Klåda och börja lugnt!

God morgon!

En tuff kväll och natt, det började klia som fasen på kroppen igår när jag lagt mig och det är svårt att hejda då det är tabletterna som gör det och utan dem gör det ont… Det är inte alltid det börjar klia så jag vet ju om eller när så det är svårt att förutse….Läste lite för att skingra tankarna…

Nåväl, ny dag och nya möjligheter!

Nu har jag lagt in promenad som aktivitet kl 11 varje dag som jag är sjukskriven!Jag är sjukskriven längre än vad det visar på bilden…

Jag har även lagt in att jag ska göra mina övningar 4 ggr om dagen!

Som ni ser så ska jag ta stygnen den 16/1😊

Å vad jag längtar tills jag kan börja träna normalt igen, spinna, springa, styrketräna💪🏻 Men fram till dess så får jag kämpa på med mina rehabövningar….En av övningarna är att rulla bollen på bordet och därmed sträcka ut armen och ha den i 90 grader!

Så här har jag inte kunnat ha min arm på typ ett år, blir nästan lite gråtfärdig varje gång jag gör övningen för det är som en overklighetskänsla över det!

Men va fasen, har man blivit opererad av en av de bästa så blir det bra🌟

Önskar er en fin dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s