Sömn och förband…

God morgon lördag!

Igår gick jag och la mig efter På spåret… Somnade nog inom 15 min och sov hela natten, trots att jag sov på eftermiddagen och tidigare på kvällen!!! Vaknade vid 7:30 somnade om och vaknade 8:30, när hände detta senast?!?!

Hade ganska ont igår kväll så smärtlindringen gjorde nog sitt och sen var/är jag ju rätt medtagen överlag… Så skönt att klara mig på de långtidsverkande tabletterna och inte behöva komplettera på natten🙏🏻

Så här ser förbandet ut… Ska ta stygnen om 14 dagar…

Å nu har jag på kylan också….

Bollen har jag till två rehabövningar…

Jag är lite gråtit också, det beror enligt de som kan att man blir väldigt känslig när kroppen som inte fungerat på ganska länge helt plötsligt gör det, det blir en reaktion liksom…

Idag tänkte jag ge mig på en dusch… Å så får B hjälpa mig att tvätta håret☺️ Kanske en kortare promenad också…. Får se vad kroppen orkar!

Önskar er en fin lördag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s