Vilken fantastisk personal!

Man kan ha åsikter om vår välfärd och sjukvård men jag måste säga att här är de grymma… Fantastisk personal, en rolig narkosläkare som sa att jag var ett skolboksexempel att sätta en blockad på, sprutan satte han i nacken😱 Å han tyckte att jag skulle ha ett koffeindropp i stället för glykosdropp😂 hade ju värsta huvudvärken innan op!

Läkaren är ju som läkare är, kliniska men han var ändå ganska rolig!

Personalen på avdelning är grymma, inga sura miner hos någon, ibland brukar det ju finnas nån som är mindre glad och trevlig…

Sköterskan som jobbade igår kväll var så snäll, vi pratade en del om det här med min smärtlindring, det är ju så att jag ätit morfinpreparat sen i november 2018 i princip varje dag och det är ju inte bara att sluta med dem… Kroppen är ju van vid det nu… Så vårdcentralen kommer få hjälpa mig med en nedtrappning framöver…

Så det blir två tuffa utmaningar framöver, rehab/återhämtning och nedtrappning…

Frukosten var väldigt god, för att inte tala om kaffet✌🏻☕️☕️😊

Kylförbandet är på och mitellan är av, ska bara ha den vid behov som avlastning för jag kommer bli lite trött i armen…

Lite sliten helt klart…

Nu är vi på väg hem, det gick väldigt bra hos sjukgymnasten och rörligheten är redan riktigt bra, jag började grina när jag böjde armen bakåt och kom nästan hela vägen och det gör inte ont på samma sätt!!!Helt galet, har inte kunnat röra mig så här bra på nästan ett och ett halvt år✌🏻✌🏻

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s