Trötter, tröja och Elly!

Sovit en stund nu ikväll, känner mig verkligen trött… Luften gick ur mig, en reaktion på allt skulle jag tro…. Fick lite feber innan också….Har varit utan kylförbandet en stund och det är skillnad i smärta, kyla är verkligen smärtlindrande… Har jag även smärtstillat mig till natten, Alvedon, pronaxen och oxycodone… Haft rätt ont ikväll men gjort mina övningar som jag ska, det påverkar nog smärtan…

Nu kikar vi på På Spåret…

Hämtade ut ett paket när vi kom från Göteborg med bl a min nya tröja…

Elly har fått en egen sittpuff så hon kan va med storebror när han spelar❤️ Älskade ungar!!

Nä nu ska jag göra mig klar för natten…

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s