Ingen sovmorgon här inte…

Morgon säger jag bara för den är inte så god…Ont ont ont…

Totalt har jag nog sovit 2 1/2-3 timmar i natt… Vid 23 så släppte bedövningen successivt och jag fick smärtlindring (ganska starka) och vid 23:30 en insomningstablett som jag sov typ 2 timmar på…. Vaken mellan 02-04 sov ända till 04:50✌🏻 har varit mer eller mindre vaken sen dess, slumrat några minuter till och från…

Vid fyra så hade bedövningen släppt helt..

Strax ska jag få lite frukost👍🏻

Kikade på juniorkronornas match igår kväll innan jag la mig, de vann en böljande, svajig men kul match👏🏻

Nästan som hemma 🙈

Åt nästan upp all yoghurt jag fick till kvällsmat, middagen var kyckling och ris men där åt jag bara halva, mådde illa och var lite trött då… Den smakade dock helt ok👍🏻

B kommer och hämtar mig vid 10:15 och då ska vi till sjukgymnasten här och göra övningarna innan jag åker hem, hon kommer nog upp till avdelningen också en gång innan….

Måste bara berätta att läkaren kom till mig igår och berättande hur han gjort och sen skulle han visa hur bra det gick att röra armen! Han knäppte bort mitellan och tog tag i armen och drog den upp i fullt ytterläge, jag kollade en sekund sen sa jag att om jag kollar mer så svimmar jag, å det gjorde jag nästan 😱 fy fan vad obehagligt det var… Men att den går att röra vet jag nu iaf🙄😀

Det här med att få en blockad som bedövar hela armen är en fruktansvärt obehaglig känsla! Å jag tänker på den som är är förlamade, fy fasen !

Nä nu ska jag få frukost👍🏻

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s