Ny operationstid!

På torsdag, om tre dagar😱 Hon på op.planeringen ringde en timma innan jag skulle till rehabenheten, de hade fått ett återbud därav att jag fick tid redan på torsdag.. Det blir bra, jag får sova över och få hjälp med rörligheten där nere innan jag åker hem på fredagen🙏🏻 Å så är B hemma fram tills tisdagen också❤️Lite överrumplad men känner mig lugnare nu när jag fått svar på mina frågor och att jag får stanna över!

Nu blir det en tur till apoteket och köpa bakteriedödande tvål!!!

Tjing

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s