Förlust och funderingar!

Kikat på Arsenal-Chelsea och tyvärr förlorade Arsenal, igen… Men de spelade trots förlusten den bästa matchen på länge, individuella skitmisstag ställde till det idag!!

Till matchen käkade vi hemmagjord halv special✌🏻

B åkte till stan efter matchen, han ska kolla på nya Star Wars-filmen, inget för mig kan jag säga och inte tjejerna heller😃

Ni anar inte hur mycket tankar och funderingar som far runt i mitt huvud, framförallt innan jag ska sova och när jag vaknar på natten… Helt galet!! I morgon hoppas jag få svar på alla mina frågor så jag kan få en lugn vecka fram tills operationen👍🏻 Jag har ju rutin på knäoperationer men är ny när det gäller axlar, nä skämt å sido, jag är nervös inför det här!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s