Rischoklad!

Har inte jättemycket tid över för att göra julgodis och jag tycker ändå det hör till så idag ”slängde” jag ihop lite rischoklad, det gjorde jag alltid med pappa när jag var liten men då i långpanna och inte i formar som idag! Mamma bakade mycket bröd och bullar men julgodis var det alltid pappa som gjorde med mig och min bror!Vi har provsmakat varsin och de smakade helt ok, gjorde på mörk blockchoklad! Väldigt enkelt bara smälta 200 g choklad med lite olja eller smör och sen blanda i ca 8 dl Vårgårdaris, sen i med det i formar och in i kylen, KLART✔️

På lördag tänkte jag göra knäck och det kan ta din lilla tid beroende på om man lyckas första gången eller inte😃 Sen räcker det med julgodis!

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s