Kulmen och 3:e advent!

God morgon denna 3:e advent!

Idag känner jag mig bättre🙏🏻 Kulmen var nog igår för på eftermiddagen stack febern iväg och jag gick och la mig vid halv sex, sov till halv åtta och sen gick jag upp en sväng, la mig igen vid halv nio… Vaknade vid halv fyra i morse men lyckades somna om och vaknade vid åtta!

Så jag ska nog orka med kalas en stund i eftermiddag🙏🏻

3:e advent🕯

Musikhjälpen….

Å julkalendern….

Önskar er en fin söndag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s