Det blir operation!

Japp så blir det, läkaren konstaterad det redan efter typ 5 min… Jag hade förväntat mig att behöva argumentera men icke!

Jag blev nog lite chockad att beslutet togs så fort och operationen planeras bli redan i januari men jag står också på listan för att kunna komma med kort varsel så det kan bli innan jul också…

När jag skulle träffa en sköterska efteråt och fylla i papper så brast det, jag började storgråta… Fick med information om operationen och rehabiliteringen som jag precis läst igenom, han förklarade också hur operationen går till, tur att jag blir sövd säger jag bara!

Hade tänkt att åka till IKEA men jag var helt slut efteråt och åkte hem, svängde snabbt in på Rusta och sen köpte med en pastasallad från Ica City och nu ligger jag i soffan och försöker ta in allt och så är jag krasslig i halsen, hostar och snorar!

Fridens…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s