Läkarbesök och fin morgon!

Idag gick jag upp tidigt, inbokat läkarbesök på VC kl 8. Jag är fortsatt sjukskriven 25% då livet rullar på bra, orkar med både jobb och hemmalivet…. Ska minska ner smärtlindringen till 5mg även på kvällen för att se om det funkar, om inte går jag gå upp till 10 på igen, har korttidsverkande i reserv, vill ju inte börja sova sämre, smärtan är ju rätt tuff på natten men jag känner att jag vill försöka klara mig med mindre smärtlindring då kropp och knopp tar stryk” av skiten….

Nästa onsdag är det Lundby och ortopeden som gäller🙏🏻

Vackra färger över sjön i morse…

Kaffe och frukost✔️

Frukosten åt jag när jag kom hem…

Det ska tydligen bli regn idag💦 hur tråkigt?!?! Det är ju så fint med lite snö på backen ju❄️

Ikväll ska jag hänga med Elly en stund❤️

Önskar er en fin tisdag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s