Ingen rolig mammografi….

Hej

Den där mammografin jag gjorde i morse var den värsta jag gjort!! Hon som utförde den var stressad och jag tror hon kan ha varit ny… Jeflar vad hon klämde ihop mina små bröst… Aldrig varit med om sån klämning innan… Inte nog med det så gjorde ju axeln så jävla ont… Man ska ju ta bilder från sidan och då måste man lyfta armen vilket jag inte kan!!

Slutade med att jag satt på en stol, hade armen i mitt yttersta ytterläge (dom inte är mycket) i typ 30 sek och då gör det skitont!!! Å vad händer då??? Jo bilden blir inte bra så jag måste pressa min arm en gång till i 30 sek, då var jag gråtfärdig, hon ville dessutom lyfta min arm men icke sa jag, DET GÅR INTE😔

Jag var ledsen när jag åkte därifrån kan jag säga… Hon fick skriva en kommentar till det vänstra bröstet att jag har F S och inte kunde lyfta armen… Nu hoppas vi att allt är ok!!

Axeln har gjort ont hela dagen så nu har jag fått ta min ”vid behovstablett”👎🏻 Har varit irriterad och ledsen om varannat, det blev ingen bra dag!!

Nu ska jag försöka samla ihop mig och gå igenom vad jag ska ha med till London, blev snällt påmind om att vi har möte på jobbet till 19 på onsdag och i morgon ska jag vara hos Elly!!

Hoppas ni haft en bra dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s