Fulgråter…

Alltså, morgonen har satt sina spår, jag är speedad, kan inte slappna av och så fulgråter jag till Carola😭 B är inte hemma och jag känner mig lite ensam…

Kände att jag behövde lätta på trycket….

Råkade ut för nåt lite obehagligt när jag var på apoteket efter jobbet, det var bara jag där och sen så kom det in en man som ställde sig en bit bakom mig och sen tog han nåt steg fram och ett till, tillslut stod han precis bakom mig, harklade och typ flåsade…

Jag fick hjälp med att skriva intyg på mina tabletter som jag ska ha med till London, de är ju narkotikaklassade, vore ju jefligt trist att åka dit för smuggling eller nåt😱😂

Kändes sådär att ha en snubbe precis bakom mig då… Jag sa till henne i kassan att nu känns det inte ok, hon fattade vad jag menade och bad honom flytta sig och så tog en kollega och hjälpte honom, jag har problem med att ha folk ”bakom ryggen”, jag får lite panik…

Alltså vilken jefla dag👎🏻

Tur det finns snyggfilter när man fulgråit och ögonen är svullna och röda🙈

Fridens…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s