Idag börjar jag…

10 dagar detox…Men som sagt, ingen militant detox på soppor och sånt!! Mycket vatten och vanlig mat med mera grönt👍🏻

Motivationen har inte varit på topp den senaste månaden och det är den väl inte nu heller om jag ska vara ärlig men min kropp behöver en rensning!

Senare kommer ett inlägg om hur det är ställt med min kropp och knopp egentligen, ett något mer personligt och privat inlägg…

Önskar er en fin måndag❤️

Ps: Så klart börjar jag dagen så här☕️

Publicerat av

2 reaktioner till “Idag börjar jag…

  1. Utan att värdera det du ska göra undrar jag varför du tänker detoxa?! För jag antar, utan att veta, att du har både lever och njurar som faktiskt fixar det där med detox alldeles utmärkt i de festa fall.

    Gilla

    1. Så klart du får undra😊 jag vill ge min kropp en extra kick, vill bli av med den extra vätska jag jag lagt på mig och det kändes bra sist jag gjorde det. Jag kände mig också piggare och mådde bra helt enkelt! Ha det bäst😊

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s