Promenad och tänt ljus…

Jag tog en promenad i förmiddags…

Grått och lite småkyligt..

Vackert utmed sjön…

När jag kom hem gjorde jag mina rehabövningar…

Efter det så åkte jag upp och tände ljus hos pappa❤️🕯I bilen hem så blev jag lite ledsen, tänkte tillbaka på begravningen då jag såg att det låg blommor utanför kyrkan, så fin och så sorglig, jag har aldrig visat bilder från begravningen då jag tycker det är för privat men här kommer en från minnesstunden efteråt❤️Nu gråter jag igen💔 Fina pappa❤️

Önskar er en fortsatt fin dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s