Min man och fars dag!

Vad vore jag utan honom, vad vore mitt liv utan honom… Jag vill inte tänka tanken!

Han är den bästa ❤️ Han står stadigt vid min sida när jag sviktar, när jag ältar min axel, när jag gråter, när jag skriker av smärta eller ilska… Då är han där och bara är, tröstar och kramar❤️ Han får ta skit han inte är berättigad av men han säger också till när jag går för långt! I de tyngsta stunderna har han förmågan att få mig att skratta och le!

Inte nog med att han är den bästa mannen, han är också den BÄSTA PAPPAN❤️

Grattis på fars dag🎉 älskar dig av hela mitt ❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s