Torsdag och ingen Brexit!

Återigen en kall och fin morgon…

Duken jag hade på bordet blev förstörd häromdagen… Det rann ut en massa stearin från ett blockljus…. Så idag ska jag åka till Textil i Od och köpa en ny duk, å kanske åker nåt annat med hem också🙈Shoppingstoppet gäller ju bara kläder☺️ (min man och jag är inte helt överens där😂)

Idag skulle ju Storbritannien ut ur EU men det blev ju inte så…Gör det lite enklare för oss när vi åker till London tror jag!

Önskar en en fin torsdag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s