Vacker och kall morgon!

Sovit riktigt bra inatt igen och kände mig utvilad redan vid 7 i morse👍🏻

Kaffe☕️

Vilken vacker morgon…

Krispigt på backen…

Igår hade jag en diskussion med den äldsta tonåringen och herrejösses vad det brann till i skallen på mig MEN jag höll mig jefligt lugn… Lathet, egoism och otacksamhet går jag igång på🤯 Det värsta är att det hela började med ett schysst förslag från min sida och så slutade det så illa, det gjorde det hela ännu värre! Ibland undrar jag om de tror att man inte har känslor och kan bli sårad även som vuxen🙄

Nåväl idag är det en ny dag, med nya bekymmer, haha!!

Önskar er en fin onsdag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s