Återgå till bra val..

Som ni vet har den sista tiden varit liiite tuff, både fysiskt och mentalt….

Då är det inte helt lätt att göra bra val och jag har faktiskt helt medvetet ätit det jag haft lust att äta….

Jag har haft riktigt dålig matlust och det är som att jag inte riktigt känner smaker som innan, detta är biverkningar av tabletterna jag käkar, alkohol ska vi inte prata om, inte ett dugg sugen på det heller….

MEN jag har ju ett litet men ack så svårt mål kvar och om jag ska uppnå det så får jag ta och rycka upp mig! Jag ”måste” börja välja bra mat igen!! På måndag kör jag, fram till 20 nov👊🏻 Nån utsvävning kommer det bli men annars är det bara bra val som gäller!!!

Å vet ni, som jag längtar efter att träna, svettas och bli riktigt trött!

I mina mörkaste stunder så funderar jag på om axeln nånsin kommer bli bra, om jag kommer kunna träna och röra på mig som jag gjort innan…. Nåväl, det är i de mörkaste stunderna dom sagt… Jag får ta hjälp att hitta bra träningsformer som funkar här och nu!

I morgon väntar jobb igen, jag hoppas det kommer gå bra, jag är ju inte helt hundra än och måste va väldigt försiktig, är galet rädd att ”dra till” nacken igen…

Hoppas ni haft en bra helg!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s