Tredje gången!

I morse strax innan jag gick upp small det till i ryggen igen, jag skojar inte när jag säger att detta är det värsta av de tre jag har haft inom en månad nu… Jag fick rulla ur sängen och tårarna rann… B hade hunnit åka…

Lyckades ta mig till jobbet men det funkade bara i två timmar så nu ligger jag i soffan, försöker hitta ett hyfsat bra sätt att ligga på…

Jag gråter och är arg om vartannat… Det är på gränsen nu… Min kropp rasar fullständigt känns det som!

Har kontaktat vc som säger att jag ska kontakta sjukgymnast, väntar även på remissen till Lundby… Funderar på att kontakta min psykolog för samtal också, något måste hända, den negativa utvecklingen måste brytas!!!

Jag vill verkligen inte må så här, jag vill tillbaka till mitt gamla jag, den glada pigga Elinor!!!!!

Ta hand om er, fridens….

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s