Överdosera!

Igår kväll så blev jag lite rädd för mig själv, jag tog mina kvällspiller (1 stark, 1 alvedon och 1 Ipren)… Innan jag skulle gå och lägga mig så skulle jag ta en omeprazol för magkatarren är på väg tillbaka, öppnade skåpet, tog en tablett och precis när jag svalt den så insåg jag att jag tagit fel, jag tog en stark tablett till😱 Det gick liksom av bara farten!

Fick lite lätt panik!!! 20 mg är mycket (för mig) så jag ringde 1177 och kom fram direkt och en sköterska lugnade mig och sa ”det är inte farligt, du kommer bli lite tröttare bara” å det blev jag 😴

Alltså det här är inte ok, vad händer med mig, det här är inte jag?!??

Idag måndag… Magkatarren är som sagt tillbaka och jag snorar fortfarande men det känns ändå lite bättre! Tänkte promenera till och från jobbet, igår rörde jag mig knappt från soffan…. Vila är bra skit!

Önskar er en fin måndag, ta hand om er och va rädda om varandra!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s