Pappa!

För fem år sedan drabbades jag av den hittills värsta sorgen i mitt liv,💔pappa låg på intensiven och vi bara väntade på att han skulle somna in… Den 3 september tidigt på morgonen drog han sitt sista andetag, 69 år gammal😢FEM ÅR SEDAN!! Jag trodde på riktigt att jag inte skulle överleva utan honom, mitt liv tog också slut där och då, TRODDE JAG…. För hur skulle jag kunna leva vidare utan honom, min pappa, min trygghet, han som alltid fanns där, han som fick mig att välja den yrkesväg jag till slut hamnade på, hur skulle jag kunna leva vidare utan att aldrig mer få prata med honom???

Dagarna på intensiven minns jag som igår, jag sov på en liten soffa i det lilla utrymme där anhöriga kunde sitta och fika… Nästan 7 dygn utan mat, jag kunde inte äta, drack äpplejuice och åt några skorpor… Ville inte vara själv, jo jag åt en pizza på Cyrano och en morotskaka från Café Bakgården, B fick med mig ut en dag…

Sorgen förlamade mig totalt, dagarna efter minns jag knappt…

MEN jag överlevde utan min pappa, livet gick vidare, jag dog inte med honom, jo en liten del inom mig dog men jag lever….

Jag var också ganska arg på alls människor som var glada och skrattade, ”hur kan de vara så glada när min pappa har dött”, tänkte inte helt rationellt då kan man säga… Sen så var jag arg på pappa också, hur han ”bara” kunde lämna oss sådär, inte helt rationellt det heller….

Har fortfarande kvar honom i mina kontakter och det vill jag ha, inte redo att radera…

Jag tänker inte på pappa varje dag längre och jag har lärt mig hantera sorgen men ibland gråter jag, när saknaden blir för stor och när jag tänker på att han aldrig fick träffa Elly❤️ De två hade avgudar varandra❤️

Livet går vidare❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s