London calling!

Så då är det bäst att jag åker dit tänker jag✈️

Jag och B åker i november, vi ska kolla fotboll (Arsenal-Southampton), shoppa och turista! Har inte varit i London så det ska bli riktigt kul! Någon som kan rekommendera ett bra men inte allt för dyrt hotell?!

Idag är jag ledig som sagt, läkarbesök och fixa nytt pass, hade tur och fick tid för pass kl 14, mitt går ut i december och då Brexit är att vänta så är ju de inte med i EU när vi åker så då är det bra med ett nytt pass tänker jag!

Magkatarren sitter i, den tar på krafterna kan jag säga! Ska iaf försöka mig på en promenad i eftermiddag…

Önskar er en fin dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s