En rolig dröm!

God morgon…

Vilken rolig dröm jag hade i natt, jag drömde om att jag träffade Ebba Bush Thor🙈Vi tog en promenad ner till sjön och pratade om de skjutningar som hänt i veckan, jag berättade om när jag jobbade inom kriminalvården, vi hade riktigt trevligt😀 Följer henne på sociala medier och läste lite inlägg innan jag gick och la mig så det var nog därför jag drömde om henne!

Idag lördag och vi ska snart åka och köpa hyllor, sen blir det fotboll… IFE möter Sirius och dör spelar EBT’s man😂

Önskar er en fin lördag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s