Det går bra nu… Eller inte…

En jefla ögoninflammation, troligen från min lins…Just nu skrattar jag inte ihjäl mig, det gör ont, svider, skaver, kliar och rinner… Ögat ska vila ett dygn därav ”bomullspadsen”… Salva två gånger om dagen i sju dagar… Blir det sämre så får jag söka igen…

Läkaren sa att det var tur jag kom för det kan bli illa med den här typen av inflammation…

Det är kul nästan jämt!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s