Blixtar och dunder och tårar…

Åska är ändå en bra väckarklocka, kom en redig smäll och jag vaknade verkligen till!!

Nu tror jag det börjar klinga av….

I morse runt 6 så vaknade jag av att mitt högra öga rann, jag fick inte riktigt upp ögat heller så jag tänkte att linsen kanske hamnat fel.. Gick in i badrummet och försökte få ut linsen vilket inte var helt lätt trots att den satt där den skulle… Somnade om efter många om och men MEN nu har jag sånt skav och ögat rinner hela tiden… Eftersom jag har linser så måste jag kontakta VC när något händer i mina ögon…

Ringde precis kl 8 och de ska ringa upp mig vid 13😱 bara hoppas de har en tid annars blir det jouren ikväll tror jag!

Förra gången jag hade en infektion så blev det en jädrans utredning med ögonkliniken på telefon…

Jaja, det blir nog bra en dag men fasen vad irriterande skavet är!!

Önskar er en fin dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s