Utan ljudbok och mitten på veckan…

Somnade utan ljudbok igår… Mitt mål är att jag inte ska ha mobiltelefonen i sovrummet och inte lyssna på bok när jag ska sova. Jag är extremt ljudkänslig och nu är ju inte B hemma så då funkar det att somna utan, hemskt det låter va🙈 Köpte ju öronproppar förra veckan men de funkade inte alls, får prova ett par andra tror jag!

Redan onsdag och mitten på veckan..Ställde klockan på 8 behöver komma upp i tid!

Idag är det skolstart för grundskolan.. A börjar i morgon och F på fredag… När man börjar 7:an så startar man med ett samtal med sin klasslärare vilket gör att de inte börjar på riktigt förrän på fredag… Lite svårt att fatta att A börjar gymnasiet, hon skulle börja ettan när vi träffades😱😍

Efter jobbet ska jag och tjejerna åka till stan och köpa skor till dem… Kanske att jag köper en ny bok också, Denise Rudbergs böcker är riktigt bra!!

Nä nu frukost och sen en promenad och lite hemmaträning på min nya matta och med min boll!! Målet är nära nu👊🏻

Önskar er en fin dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s