Det syns och känns*2

Hej!

Nu både syns och känns det att sommaren snart är ett minne blott… Men ett fint minne, sommaren och semestern har varit fantastiskt tycker jag☀️🙏🏻❤️ Å sensommaren har sin charm och så även hösten🍁

Det både syns och känns att det försvunnit några kilo från kroppen, ja ursäkta att det nu blev lite yta här😉 men jag MÅR bättre i både kropp och knopp om man bortser från axeln…

Jag gör ingen stor affär av det här som jag gjorde för typ 10 år sedan då jag gjorde en liknande ”resa”, tror jag hade ett större bekräftelsebehov då🙄 Jag förväntar mig inga klappar på axeln om hur bra jag är, det gjorde jag då, jag var väldigt militant i min uppfattning och jag var inte sen att påpeka hur onyttigt personer i min omgivning åt, vikten av att träna och bla bla bla, jag ville ändra på hela världen typ🙈 jag var ju den som visste bäst helt enkelt… Jag var ingen bra människa då och idag skulle jag aldrig få för mig att säga till någon på de sättet jag gjorde då! Idag vet jag också att den Elinor inte mådde så bra innerst inne trots den ”fantastiska” förändringen🙄

Det här blev längre än tänkt men tankarna började härja fritt, haha!

Önskar er en fin tisdag, ta hand om er och varandra!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s