Tröttsamt!

Förra fredagen, på kvällen fick jag en väldigt ihållande smärta i axeln, normalt brukar det hålla i sig nån minut eller två och sen gå över… Då höll det i sig i över en timma!

Smärtan har kommit och gått under veckan men normalt ihållande dvs nån minut eller två… Igår kväll vart det dax igen, började vid nio och släppte inte, svårt att somna… Vaknade till vid 01 och lika ont… Somnade om till slut, vaknade vid 02:30 ont som f*n, nu är jag nära tårar och ville väcka B för jag höll på att få panik!! Upp och gå, ta en alvedon, lyssna på bok och skingra tankarna… Somnade väl om vid 04… Vaknade när B gick upp, fortfarande ont… Sa inget, vill inte oroa…

Nu tror jag det börjar släppa lite men jag är rätt trött och på helspänn, det är en jefligt obehaglig smärta, som kramp ungefär…..

Ok nu har jag fått ur mig det… Nu hoppas jag det blir en bra dag👍🏻👊🏻

Önskar er en fin fredag, ta hand om er och varandra❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s