Detox och BUS…

God morgon!

Tja, god vet jag egentligen inte, känner mig seg som kola i huvudet!!!! Å så fryser jag men jag har ingen feber!!! På tal om att frysa, måste köpa nya täcken, vi har tunna sommartäcken nu och våra gamla duntäcken har jag slängt!!

Frågan är om vi ska ha duntäcken eller nåt annat?!?!

Jag testade ju Better You Detox-kapslar i 10 dagar och målet vart ju inte viktminskning utan utrensning, jösses vad jag kissade!!! Å av bara farten försvann det 1 kg, givetvis vätska! Tycker dock att jag känner mig ”lättare”, mindre svullen så det gav den effekt jag tänk, bra där!

Nu ska jag testa en annan grej, BUS- Brun utan sol från Ida Warg…

Vill ju behålla en fin färg nu till hösten men vill inte lägga mig i solariet!

Ikväll ska jag till frissan, just nu gillar jag faktiskt den längden jag har så jag funderar på att behålla den, bara toppa och forma till det!

Nu ska jag ta en promenad och sen blir det jobb, å jag ska promenera dit också👍🏻

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s