Nedbäddad, svacka och Elly!

Ligger i sängen och läser min bok, regnet smattrar på fönsterbrädan, rätt mysigt faktiskt!

Hamnade i en liten svacka innan, axeln gjorde ont och jag blev lite ledsen… Kom och tänka på när jag pratade med f-kassan igår, min ordinarie handläggare är på semester och den jag pratade med nu var inte så vidare värst trevlig eller sympatisk… Önskade jag hade en boxningssäck hängandes dom jag kunde slå lite på, haha!!

Om inget oförutsett inträffar så kommer Elly hit och hänger en stund i morgon förmiddag innan jag ska jobba❤️

Nu ska jag fortsätta läsa en stund innan jag sluter mina små blå!

God natt!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s