Boken utläst…

Alltså den var riktigt bra, fick pausa några gånger i slutet, både spännande och sorglig… Givetvis grinade jag och B bara garvar åt mig!

I morgon ska jag köpa en ny bok✌🏻

Nu ska jag smärtstilla mig lite till och gå och lägga mig om en stund… Ska till VC i morgon och träffa en ny läkare för att diskutera sjukskrivning och smärtlindring… Är ju tillbakaremitterad till VC…

Ska jag vara helt ärlig… Om inte det blir något bättre inom ett par månader så kommer jag söka mig vidare till annan instans igen för ny bedömning och eventuellt operation och det ska jag säga till läkaren i morgon också! Alla läkare tycker ju inte lika….

Nä nu ska jag inte gnälla över axeln mer!!

Hoppas nu haft en bra dag!

Fridens…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s