Bad i sjön och ramla med cykeln…

Då har jag tagit mitt ”var tredje år dopp i sjön😅

Lika varm när vi kom hem igen…

Men hörrni, jag ramla/välte med cykeln på vägen hem… Skulle undvika att köra över en rot och kom ut i lös sand… Alternativen va två, rycka till med min onda vänster axel/arm för att komma på rätt köl eller helt enkelt ”ramla” åt höger, jag valde att ramla… Gjorde ont i axeln ändå men det kunde gjort ännu ondare… I sådana lägen blir jag både arg och ledsen över hur jefla rörelsehindrad jag är… Jo jag vet att det finns de som har det värre, ok?! Men jag är mig själv närmast!

En rolig sak i allt här var att det kom en kille med ett litet barn på armen och jag tyckte han frågade ”Are you ok”? Yes I’m fine thank you säger jag, reser mig upp och cyklar iväg, B skrattar till och säger att va kul att du svara han på engelska, han pratade nämligen svenska😂🙈

En stund till i solen sen ska vi ta bussen till stan!

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s