Dagen som försvann…

Ni får vänta lite på sammanfattningen för jag har inte gjort den än🙈

Startade förmiddagen med en promenad…

När jag kom hem så fixade jag med massa tvätt och väntade på att Närhälsan skulle ringa… De skulle ringt 10:50 men när klockan var 13:30 så åkte jag fram till dem och frågade om de hade nåt fel i systemet.. De låg efter fick jag till svar, jo tack inte så lite heller…

Det hela handlade om att de inte löste receptförnyelse på mina värktabletter innan vi åkte trots att jag pratade med dem på torsdagen… Jag har fått ”hushålla” på dem i Italien vilket straffar sig nu då jag haft väldigt ont de sista dagarna, trodde de fanns ett recept igår när vi kom hem men icke…. Å idag hade jag inga kvar, tog den sista igår kväll… Sköterskan frågade mig idag ”har du verkligen så ont”? Vad är det för jefla fråga?!?! Nä jag äter gärna starka värktabletter i tid och otid🙄

Det löste sig iaf så nu har jag så jag klarar mig tills jag ska träffa en läkare på VC nästa vecka…

När jag kom hem så kom mamma förbi och sen kom Anneli och Mattias på spontanbesök en stund!

Har skördat våra potatisar och ätit dem med sill och tonfiskröra!

Jättegoda👌🏻

Nu landat i soffan och kikar på Hammarby-IFE… 1-0👎🏻

Sååååå sammanfattning kommer i morgon!

Hoppas ni haft en bra dag…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s