Helt slut och halsfluss…

Landade hemma för en stund sedan, totalt känslomässigt urladdad och rödgråten..

Jag har inte gråtit så här mycket sen pappa dog😥 Jag började gråta när jag passerat Kungsbacka på väg till stugan och sen grät jag konstant fram tills jag kom till Veddige på vägen hem… Det var så skönt att få vara själv, få gråta och göra detta på mitt sätt, det var viktigt för mig att få ett avslut liksom!

Nu finns det säkert några som tycker jag är urlöjlig som gråter så för en stuga och det är helt ok om ni tycker så.

För mig är det hela mitt liv, alla somrar sedan jag föddes har jag/vi varit där! Tack och lov för alla fantastiska minnen jag bär med mig, tyvärr blev det inte sig likt sen pappa gick bort, inte så konstigt….

När jag kom till Borås köpte jag fika då vi skulle fira mamma på Mors dag men så ringer min bror och säger att de måste åka med Elly till jourläkare för febern släpper inte, 39,1 när hon vaknade efter att ha sovit i TRE timmar på förmiddagen…

Så det blev en väldigt snabb fika men vi fick träffas lite iaf… Mamma fick en IFE-tröja av oss, hihi!

Hon har fått halsfluss lilla tossan😔 De tog halsprov som visade på det då nu har hon fått penicillin och det borde ge med sig på några dagar!

Denna lilla kropp har fått gå igenom mycket det här första halvåret på 2019!

Nu mina vänner ska jag slappa i soffan, kika på IFE och bara vara!

Hoppas ni har en fin söndag och Mors dag❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s