Redo för jobb!

Go kväll!

Här ligger jag…

Kikar på golf och laddar för jobb i morgon, känns som det var hur längesen som helst!

Veckan som gått går inte till historien som den bästa men helgen har varit helt ok, gjort lite nytta men även vilat…

I morgon ska jag kontakta röntgen inför lördagen, känner mig inte helt bekväm med att ligga i det lite trånga utrymmet, dels för att det är trångt men också för att det gör ont i axeln när jag ligger länge på rygg och det kommer ta 30-40 min… Å så ska jag även ringa ortopeden då jag behöver prata smärtlindring, tycker inte de jag äter nu hjälper lika bra längre… Antar att min kropp tyvärr vant sig…

Skrev nog inte att jag var en snabb sväng hos sjukgymnasten förra veckan och mätte rörligheten, den var sämre än sist och ju sämre rörelsen blir och smärtan inte släpper så gör det ondare, rörelseutrymme är väldigt litet nu….

Läkaren tror ju nu att den första fasen kan vara upp till 12 månader och t om lite mer, så smärtan kanske släpper lagom tills vi åker till Italien…

När jag sitter här med ett glas prosecco och tittar ut över Comosjön☀️🥂

Hoppas ni haft en fin helg!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s