Varm i hjärtat…

Fick ett sms av Hampus nyss, då blev jag alldeles varm i hjärtat och skrattade för mig själv…

När jag körde honom till sin handbollsträning häromdagen så kom han på att han inte gjort sin läxa… Å att han glömt läxan, hmmm… Då får du göra den den på lovet sa jag och om jag känner dig gör du den sista dan, jag kommer skicka ett sms varje dag på lovet tills du gjort den, hehe… Nu är den gjord👍🏻

Fasters mellan❤️

Sista jobbdagen före jul, avslutning i kyrkan och sen väntar fem dagars ledighet, ska bli skönt! Jobbar alla mellandagar (vilket inte är så många dock) eftersom jag bara jobbar fyra timmar om dagen de kommande två veckorna!

Önskar er en fin dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s