Mammas köttbullar!

Min kära mor har gjort köttbullar till julafton!!

Mums!!

B kom hem med en julblomma och julklapp från sitt jobb…

Var som sagt hos sjukgymnasten och han förklarade för mig utifrån sitt perspektiv att de senor som är inflammerade inte har med min stelhet och smärta att göra för då hade jag inte kunnat göra de tester han gjort med musklerna eftersom muskler och senor hör ihop… Så det verkar vara både och… Läkaren har inte ringt än, ska bli spännande och se vad han säger och har för teori… I vilket fall som helst så ska jag stå på mig om att få en remiss till ortopeden!

Känns som ett steg fram och två tillbaks, nu får jag inte ens upp armen 90 grader🤬

Jaja, innan jag fyller 50 ska det väl ha rättat sig till😉

Hoppas ni haft en bra dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s