Tackat nej till radio…

Hej

Idag har jag tackat nej till att medverka i radio…

Igår kommenterade jag en länk på fb som Radio Sjuhärad lagt ut ang vårt kära IF Elfsborg och min tanke var tydligen så intressant att de ville ha med mig i radion idag, hihi… MEN jag tackade som sagt nej!

Så här skrev de till mig:

Hej, Elinor! I förmiddagsprogrammet, ungefär vid halv tolv-tiden, så kommer vi att prata om Elfsborgs säsong och reaktioner på den. Tyckte att din reflektion om en tydlig ledare på planen var mycket intressant och undrar därför om du skulle ha tid och lust att dela med dig av dina tankar även i radio om vi ringer upp dig då?

Varför tackade jag då nej? Jo, Elfsborg är ett hett ämne i Borås och det finns många tyckare och tänkare och jag kände mig inte helt bekväm i att prata om mina tankar i radio och sist men inte minst så var det under min arbetstid…

Dock väldigt roligt att mina tankar upplevdes som så intressanta och värda att prata om på radion👍🏻

Tack Radio Sju för frågan, känner mig väldigt smickrad☺️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s