Fullspäckad dag…

Från 07:00-19:30….. Har ändå vart en bättre dag än igår!

Tog en promenad på lunchen vilket är väldigt skönt att göra, inte så lång men frisk luft och rensa skallen lite 🙂
img_5927

Ett av få träd som har löven kvar…
img_5930

img_5928
I denna skog just här sprang vi på idrotten i skolan när jag var ”ung”, idag springs det i samma spår… Här fuskade även jag och en kompis, vi genade och blev påkomna, hehe… Jag älskade idrott men hatade att springa!
img_5929

Fikade med Camilla efter jobbet och sen hämtade jag upp Hampus på handbollsträningen….

Kom hem typ 19:30 och 19:40 hade jag videosamtal med min läkare och nu ska jag få en tid för röntgen av axeln och så får jag två nya smärtstillande, en som är något mildare för magen än Naproxen och en som är betydligt starkare, som jag ska ta på kvällen och vid behov å så maxdos alvedon på det…. Visst låter det kul??? Not?? Men jag är så galet trött på att ha ont nu… Jag vaknar på natten av att det gör ont och måste upp och röra mig… Tröttsamt minst sagt!

Nä nu ska jag ta en alvedon 🙂 å sen göra mina övningar!

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner!!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s