Promenad och golf!

God eftermiddag….
Slutade 13 idag och åkte direkt och handlade, när jag kom hem la jag mig en stund i soffan och sen tog jag en promenad!
img_5123
Lite kallt i vinden men ack så skön luft att andas in!!!
img_5120
Höstens färger börjar visa sig!
img_5125

I morse såg det ut så här när jag åkte till jobbet 06:20..
img_5117

Efter en ganska så tuff och händelserik vecka på jobbet så är det skönt att lägga sig i soffan och kika på golf, Ryder Cup har startat, spelas i Paris!
img_5128
Roligaste golftävlingen och kika på!
img_5127

Tänkte bara förtydliga en sak om någon nu skulle tro nåt annat… Jag är INTE Sverigedemokrat och jag är INTE främlingsfientlig….. MEN jag tycker att politikerna idag beter sig på ett sätt som vi lär våra barn att vi INTE ska göra, det står jag för…. Oavsett vad man tycker som politiker så MÅSTE man väl för i helskotta kunna prata med och respektera alla, det är väl en fundamental grundläggande värdering, annars kan vi väl lägga ner ”alla människors lika värde”!?
Vart parti bär på sin historia och alla är inte helt smickrande det kan vi väl vara överens om? Man behöver ju inte gilla allt och alla men respekt kan man väl för fasiken ändå visa, sen kan det ju också vara så att det kan var bra att ha sin värsta fiende med sig och inte mot sig, ni fattar nog va….

Jag har ju en personlig erfarenhet av att bli utfryst, tystad och ignorerad och det slog ju tillslut tillbaka på personen i fråga, kallas KARMA!

Önskar er en fin fortsatt fredag, ta hand om er och varandra!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s