Lite av varje!

Feberfri en hel dag, wow i morgon blir det jobb igen👍🏻 Förkylningen har inte släppt men jag är på banan igen som det känns nu!!

Suttit på både balkongen och altanen idag!

Skönt!

Nu ska jag skriva något icke positivt om en av våra grannar…

De har småbarn och under hela sommaren när de varit ute så har deras minsta (kan vara runt 2 år) skrikit, vrålat, gapat så vi har stundtals funderat på vad som händer! Idag hände det igen och jag var tvungen att ställa mig och se vad som hände, jag höll på att bli tokig! Föräldern som var hemma gjorde INGENTING, ungen gapade, skrek och kastade grejer… Till slut gick de in, hade det fortsatt så hade jag gått dit! Hade det vart ok tro?! Jag säger inget om att barn väsnas ibland men det här är inte ”normalt”!

Kvällens glammiga middag!

Resten av familjen käkade kycklingpaj men det ville jag inte ha…

Nä men det var väl allt för idag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s