Omstart…

I veckan så beställde jag Olga Rönnbergs nya bok.
Det är väl dax att inse att det som funkade för 10 år sen inte funkar lika effektivt nu… Även om jag önskar det, hehe…. Då vart det faktiskt inga större problem att få bort 8-10 kg, förvisso såg livet annorlunda ut då och jag kunde gå all in vilket är betydligt svårare nu.. Å nä jag ska inte gå ner 10 kg nu om nu undrar…
img_4299

Det har funkat bra med hennes upplägg innan så jag har en bra känsla…

img_4300

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s