Hemma igen…

Å oavsett hur skönt det är i stugan så är det skönt att vara hemma…

Handlade ett par linnen och t-shirts i Ullared…

Å väskan, vilket kap… 39,95kr😂😂

Bra till handbagaget!!

I fredags städades huset och jag brukar gå runt och se så det är ok men i fredags hann jag inte det så det blev idag och jag är inte nöjd, hela vårt glasparti vid köksbänken är flammig och en del fönsterbrädor dammiga😡 Det gör mig sur då jag köper en tjänst och förväntar mig ett bra resultat! Ringde dem precis men de hade stängt för dagen, ringer i morgon igen!!

Funderar på om jag ska ta en sväng till gymmet?!?!

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s