Välbehövlig vila…

För första gången har jag på riktgt lyssnat på mig själv och min kropp, JAG har utan att lyssna på någon annan tagit en vecka off från både träning och ”strikt” kost….  Så välbehövligt och så nyttigt för mig… Kanske låter konstigt i någons öron men för mig är det faktiskt ”lite” stort…

Nu känner jag mig taggad för träning igen!

Det blir ett pass i eftermiddag om dagen flyter på bra och jag känner mig ok efter jobbet!

Önskar er en fin måndag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s