En känslofylld dag…

Oj vilken arbetsdag…. En väldigt fin sådan som avslutades i Fristads vackra kyrka! Känslofyllt på många sätt, vi vann brännbollen över sexorna, hihi!!!

På väg till avslutningen…
img_0482img_0480

Jag har ju bara varit i klassen sen oktober men det känns som flera år…. Det har varit en så bra och lärorik tid, jag och ”min” elev har funkat bra men givetvis har det varit både med och motgångar, ups and downs… MEN vilka fina ungar vi släpper upp till högstadiet! Jag och M har fungerat klockrent och jag är så glad över att jag får vara kvar med henne och starta igång en fyra till hösten!!!!

Är inte riktigt van vid det här med att få något (förutom lön, haha)  för att man gör sitt jobb så jag blev både berörd och rörd idag…

 

Nu har jag faktiskt lite huvudvärk och tänkte ta en promenad för att rensa skallen lite…

Hoppas ni haft en bra dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s