Vätskebrist=Yrsel!

Hej!

I morse mådde jag inte bra… I bilen på väg till jobbet fick jag värsta yrseln, trodde jag skulle svimma… En stund senare på jobbet höll jag på att trilla omkull för jag var så yr, trodde jag skulle svimma då med men det gjorde jag som tur var inte… Åkte till apoteket och köpte resorb och drog i mig två glas när jag kom tillbaka…

Jefligt obehagligt men jag är inte förvånad och jag får skylla mig själv som har tränat rätt så tufft i värmen… Så det blir ingen träning idag!!!

Ska köra F till fiolen och sen åka till min bror och slänga mig i poolen och gosa lite med Elly om hon är vaken😍

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s